Olay, dün Doğanhisar ilçesi Ayaslar Mahallesi Gölcük mevkiinde meydana geldi. Akşehirde oturan Ramazan Yol, iş aramak için Doğanhisar ilçesine gitti.

Eşine ulaşamayan Faden Yol (48), jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine çalışma başlatan jandarma Ramazan Yol'un, en son görüştüğü kişinin Şükrü Örgün olduğunu belirledi.

Gözaltına alınan Şükrü Örgün, ilk ifadesinde, Ramazan Yol ile aralarında para meselesi yüzünden husumet olduğunu, bu nedenle 3 metre derinliğindeki boş su kuyusuna itip, av tüfeği ile üzerine ateş ederek öldürdüğünü itiraf etti.

Örgünün yer göstermesiyle bulunan Ramazan Yolun cansız bedeni, kuyudan çıkarılıp otopsi için hastaneye gönderildi.

Şükrü Örgünün emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

[old_news_related_template title="Foseptik cinayeti aydınlatıldı! Kan donduran ayrıntılar..." desc="Bingöl’de 26 gündür haber alınamayan 2 çocuk babasının cesedinin parçalanmış halde evinin foseptik çukurundan çıkmasının ardından jandarmanın yaptığı soruşturmada katil karısı çıktı. Adliyeye sevk edilen ve tutuklanan Reyhan B.’nin, kocasını 10 parçaya böldükten sonra foseptiğe attığı öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/07/iecrop/foseptik-iha1_16_9_1620408372.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/foseptik-cinayeti-aydinlatildi-kan-donduran-ayrintilar-6419337/"]