Olay, önceki gün saat 13.30 sıralarında Denizköşkler Caddesi üzerinde meydana geldi. Yolda ilerleyen 34 ZG 2922 plakalı kamyon kasasının arka kapağı birden açılarak, kaldırımda yürüyen İran uyruklu olduğu belirtilen yayanın yüzüne çarptı.

İran uyruklu kişi kanlar içinde yere yığılırken, sallanan kapak ile bir süre ilerleyen kamyon şoförü uyarı ve sesler üzerine aracını durdurdu. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kapağın kapanmasını sağlayan kancanın yerinde olmadığı halde sürücü kamyonu kullanırken, polis de kazaya ilişkin çalışma başlattı. Kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazayı gören berber Ahmet Canarslan, açılan kamyonetin arka kapağının çarptığı kişinin durumunun ağır olduğunu söyledi. Kamyon şoförü, 'görünmez kaza' olarak nitelendirdiği olayın bir motosikletliye geçmesi için yol verdiği sırada meydana geldiğini söyledi.

Kazanın tanıklarından Abdülkerim Oran, "Kamyoncu ile konuştum. Kamyonun bir kancası yokmuş. Düşürmüş, madem düşürmüşsün neden yoldan bu kadar hızlı geliyorsun? Görünmez kaza deniliyor, görünmeyen bir kaza olur mu? Herkes önlemini almak zorunda. Yaralının durumu hakkında bilgi alamadık. Yüzü gözü kan içerisindeydi" dedi. DHA

[old_news_related_template title="Kaza sonrası duran kalbi yeniden çalıştırıldı, hastanede hayatını kaybetti" desc="Kırıkkale'de refüje çarpıp takla atan otomobilin sürücüsü Onur Kaya'nın (31) kalbi durdu. O sırada kaza yerinden geçen bir doktor tarafından yapılan müdahale ile kalbi tekrar çalıştırılan Kaya, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/23/iecrop/dha-kaza-4_16_9_1635008622.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/kaza-sonrasi-duran-kalbi-yeniden-calistirildi-hastanede-hayatini-kaybetti-6725284/"]