Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını kişisel sosyal medya hesabından duyuran ve konuya ilişkin olarak kısa bir açıklama yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt,“Değerli Çorlulular, Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Sağlık durumum gayet iyi ve tedavi sürecim evde devam ediyor. Sizlerden bir süre ayrı kalacağım. Benimle temasta bulunan siz değerli hemşehrilerime sağlık durumlarını göz önünde bulundurarak test yaptırmalarını rica ediyorum.

Sağlıklı ve güzel günlerde bir arada olabilmek dileğiyle. Lütfen maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymayı ihmal etmeyin” ifadelerine yer verdi. (İHA)

[old_news_related_template title="Testi pozitif çıktı, ambulansa binmemek için 1.5 saat direndi" desc="Erzurum'da, COVID-19 testi pozitif çıkan Semiha U. (80), sokakta elinde çantası ve bastonu ile yürürken, ambulansla, karantinada kalması gereken eve gitmemek için polis ve sağlık ekiplerine direndi. Ekiplerin 1,5 saat ikna etmeye çalıştığı Semiha U., Almanya'daki kızıyla telefon görüşmesi yaptıktan sonra ambulansa binip, yakınının evine götürüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/03/iecrop/dha-erzurum-1_16_9_1617462986.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/testi-pozitif-cikti-ambulansa-binmemek-icin-1-5-saat-direndi-6351974/"]