Olay, Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi Cinderesi Sokak üzerinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Aralarında daha önceden tartışma yaşanan akraba iki aile arasında silahlı kavga çıktı.

Otomobil ile gelen silahlı kişiler, evlerinin önünde oturan akrabalarıyla kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesi üzerine iki aile üyeleri birbirine silahlarla ateş etmeye başladı. Kavgada 5 kişi yaralandı.

Evin önüne gelen bazı kişiler ise koşarak olay yerinden kaçtı. Parkta bulunan polis ekipleri silah sesleri üzerine hızla olay yerine gitti. Polisler de havaya ateş etti.

İhbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslara alınarak hastaneye kaldırıldı.

ÇOK SAYIDA MERMİ KOVANI BULUNDU

Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Yerde çok sayıda mermi kovanı bulan ekipler, olayla ilgili 4 şüpheliyi, olayda kullanılan 4 silahla birlikte yakaladı. İHA-DHA

[old_news_related_template title="Şanlıurfa'da taşlı-sopalı 'hayvan otlatma' kavgası" desc="Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, iki aile arasında ekili arazide koyun otlatma nedeniyle çıkan, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 8 kişi yaralandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/15/iecrop/detay-kopya-8_16_9_1621076103.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/sanliurfada-tasli-sopali-hayvan-otlatma-kavgasi-6432521/"]