İstanbul’da operasyon üstüne operasyon yaparak uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, başarılı bir operasyona daha imza attı. Tomtom Mahallesi’nde önceki gün bir evde uyuşturucu yetiştirildiği ihbarını alan polis ekipleri, fiziki çalışma başlattı. Saatlerce süren çalışmaların ardından hazırlıklarını tamamlayan Beyoğlu polisi, Kapıkulu Sokak’taki eve baskın düzenledi. Baskında odaları gezen ekiplerin dikkatini içerideki bez dolaplar çekti. Dolapların içerisine bakan polis, Hint keneviri serası olduğunu gördü.

Polisi bile şaşkına çeviren baskında, saksı içerisinde toplamda 23 Hint keneviri ele geçirdi. Aramalara devam eden Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 2 adet hassas terazi, çok sayıda şeffaf kilitli poşetler, poşetleme ve ambalaj için kullanılan sıcak baskı aleti, 14 adet satış için hazır paketlenmiş uyuşturucu madde, 150 gram kurutulmuş dalları kesilmiş Hint keneviri, 25 gram kenevir tohumu ve Hint keneviri üretimi için kullanılan materyaller bulundu. Baskın anı ise kameralara yansıdı.

Aramaların ardından evde etkisiz hale getirilen sevgili çift Hande G. ve Rauf İ. gözaltına alındı. Emniyette 2 adet “başkasına ait kimlik bilgilerinin kullanılması”, “Dolandırıcılık”, “İş yerinden Kurumdan Hırsızlık” ve 2 adet “uyuşturucu kullanmak” suçlarından kaydı bulunan Rauf İ. ve sevgilisi Hande G. ifadelerinin alınması ve adli işlemlerinin yapılmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan çift tutuklanarak cezaevine gönderildi.

[old_news_related_template title="26 yıllık aile hekimine uyuşturucu ticaretinden gözaltı" desc="Ankara'da aile hekimi Ö.A.E. (50) hastası Gökhan D. ile birlikte 'uyuşturucu ticareti yapma ve sağlama' suçundan gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/03/iecrop/resim1_17518563_16_9_1617434312.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/26-yillik-aile-hekimine-uyusturucu-ticaretinden-gozalti-6351061/"]