Olay, öğle saatlerinde, Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Mesut E., bir süredir ayrı yaşadığı ve kendisinden boşanmak isteyen Ayten E. ile Müftülük Caddesi'nde karşılaştı. Burada başlayan tartışmadan sonra Mesut E., 2 çocuğunun annesi Ayten E.'yi boş araziye kadar kovaladı.

Mesut E., araziye geldiklerinde eşine av tüfeğiyle ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği Ayten E., kanlar içinde yere yığılırken, eşi ise kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekibi, Ayten E.'yi ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Ayten E.'nin sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.

Ekipler, kaçan Mesut E.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. DHA

[old_news_related_template title="Uyuşturucu ticaretinden silah satışına... 30 yıllık Kuzey Kore casusu sırları ifşa etti" desc="Kuzey Kore'ye 30 yıl boyunca hizmet eden casus Kim Kuk-Song, BBC'ye verdiği röportajda çarpıcı iddialarda bulundu. Kuk-Song, Kuzey Kore liderinin para bulabilmek için Orta Doğu ve Afrika'da uyuşturucu ticaretinden silah satışına kadar her türlü işe girdiğini öne sürdü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/11/iecrop/kim-kuk-song-bbc_16_9_1633957141.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/uyusturucu-ticaretinden-silah-satisina-30-yillik-kuzey-kore-casusu-sirlari-ifsa-etti-6700320/"]