İnegöl ilçesi Yenice Mahallesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisini üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Ekipler seyyar esnaf gibi geldikleri mahallede araştırma başlattı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda bölgede fiziki ve teknik takip yapan ekipler Refah Sokak üzerinde bir eve uyuşturucu madde geleceği bilgisine ulaştı.

Şüphelileri takibe alan ekipler belirlenen adrese Bayram operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda 2 kilo 645 gram bonzai, 14 adet uyuşturucu hap ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği düşünülen 290 TL para ele geçirildi.

Baskında kıskıvrak yakalanan Vedat K. ve Ergül Y. gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. DHA

[old_news_related_template title="Baskın yapılan evden uyuşturucu zulası çıktı" desc="İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir eve baskın yapan polis yemek masasının içine gizlenmiş 105 gram kokain, uyuşturucu haplar ve kilolarca bonzai ele geçirdi. Olayla ilgili karı-koca iki şüpheli gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/17/iecrop/ist-dha-33_16_9_1626539236.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/baskin-yapilan-evden-uyusturucu-zulasi-cikti-6544478/"]