Bursa ve çevre ilçelerde etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Cadde ve iş yerlerini su basarken, Bursa - Bandırma - Çanakkale Karayolu sular altında kaldı.

DERELER TAŞTI, KARAYOLU SULAR ALTINDA KALDI

Kentte öğleden sonra başlayan sağanak yağmur aralıksız yağdı. Şehrin birçok yerinde, cadde ve sokaklar göle döndü. Bazı iş yeri ve evleri de su bastı. Karacabey ilçesinde ise taşan dereler, Bursa - Bandırma - Çanakkale Karayolu'nu sular altında bıraktı.

[old_news_related_template title="Sel felaketinde 200 mevsimlik işçi canını son anda kurtardı" desc="Bursa'nın Karacabey ilçesinde şiddetli yağışın ardından gelen sel sularından 200 mevsimlik işçi canını son anda kurtardı. Olay yerinde incelemelerde bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 'Bir hayırsever otel sahibi boş olan otelini selden etkilenen vatandaşlar için tahsis etti' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/21/iecrop/tarimm-iha_16_9_1621619700.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/sel-felaketinde-200-mevsimlik-isci-canini-son-anda-kurtardi-6443737/"]