Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde sahte içkiden hayatını kaybeden 7 kişinin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından defnedilmeye başlandı.

Hayatını kaybedenler arasında sahte alkol kullandıktan sonra fenalaşarak hastaneye başvuran 2 çocuk annesi Nurcihan Engin (43) de bulunuyor.

Engin'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından Çorlu ilçesi Merkez Camii'ne getirildi. Kılınan cenaze namazının ardından Engin, Havuzlar Mahallesi mezarlığına defnedildi.

Nurcihan Engin'in aynı alkolden kullandığı iddia edilen eşi Levent Engin'in de hastaneye eşini sormaya gittiği sırada fenalaşarak yoğun bakımda tedavi altına alındığı belirtildi.

Sahte alkolden öldüğü şüphelenilen Turdan Vardı da kılınan cenaze namazının ardından Havuzlar Mahallesi mezarlığına defnedildi. (İHA)


[old_news_related_template title="Tekirdağ'da sahte içkiden ölü sayısı 7'ye yükseldi" desc="Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir kişinin evde ölü bulunması ile sahte içkiden ölenlerin sayısı 7'ye yükselmiş oldu. Ayrıca tedavileri tamamlanan 4 kişi ise taburcu oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/29/iecrop/aw357601_02_16_9_1624952997.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/tekirdagda-sahte-ickiden-olu-sayisi-7ye-yukseldi-6511603/"]