Corona virüsüne yakalanan ve bir süredir Sancaktepe Şehir Hastanesi'nde tedavi gören CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Gülhan bugün hayatını kaybetti.

İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 52 yaşında hayatını kaybeden Gülhan'ın vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Kaftancıoğlu şu ifadeleri kullandı:

* Sancaktepe Şehir Hastanesi'nde Her konuştuğumuzda ama her konuştuğumuzda “oğullarıma bırakmak istediğim tek şey onurlu bir geçmiş” diyordun Fazlasıyla bıraktın. Çok ama çok erken sevgili yoldaşım Kemal İstanbul örgütümüzün başı sağolsun...

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Gülhan'ın cenazesi Sancaktepe'de bulunan Sarıgazi Cemevi'ne getirildi. Cenazeye İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Gülhan'ın yakınları katıldı.

Kemal Gülhan'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Validesultan Mezarlığı'na defnedildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Yol arkadaşımızdı, Allah rahmet eylesin. Güzel insandı. Kovid çok can aldı. Umarım herkes şifa bulsun. Dikkat etmeliyiz, tedbir almalıyız, kapanmalıyız" dedi.

[old_news_related_template title="Güncel corona virüsü verileri açıklandı! İşte 8 Nisan tablosu" desc="Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı güncel corona virüsü verilerine göre semptom gösteren 2 bin 316 hastayla birlikte 55 bin 941 yeni vaka tespit edilirken 258 kişi hayatını kaybetti. Düne göre hasta sayısı, yeni vaka sayısı ve ağır hasta sayısında artış yaşandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/08/iecrop/corona-dha-22_16_9_1617907430.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/son-dakika-guncel-corona-virusu-verileri-aciklandi-iste-8-nisan-tablosu-6361424/"]