CHP Ankara Milletvekili Ahmet Haluk Koç, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’ı ziyaret etti.

“DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDUK”

Görüşme sonunda kısa bir açıklama yapan Haluk Koç, “Hüseyin Bey’i BTP Genel Başkanlığı'na seçilmesinden dolayı tebrik ettik. Prof. Dr. Haydar Baş'ın vefatının seneyi devriyesinde de rahmet dileklerimizi ilettim. Siyasetin geneli ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş ise, “CHP Ankara Milletvekili, Baba Dostumuz, kıymetli ağabeyim Sayın Prof. Dr. Haluk Koç genel merkezimizde bizleri ziyaret etti. Siyasi tecrübelerinden ziyadesiyle istifade ettik. Kendisine çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

[old_news_related_template title="CHP'li Ağbaba: Cemil Çiçek keşke 'çantalar dolusu para alanları' Erdoğan'a, Soylu'ya veya Binali Yıldırım'a sorsa" desc="CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek’in, SÖZCÜ yazarı Saygı Öztürk’e verdiği röportajda da dile getirdiği “Son günlerde konuşulan ‘araçlara çantalar dolusu para' konulduğu iddiasını görmezden gelebilir misiniz?” sorusuna ilişkin değerlendirmede bulundu. Ağbaba, 'Cemil Çiçek keşke bu soruyu her hafta toplandığı Erdoğan’a sorsaydı ya da Süleyman Soylu’ya veya Binali Yıldırım’a sorsaydı' diye tepki gösterdi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/12/iecrop/agbaba_16_9_1623523181.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/chpli-agbaba-cemil-cicek-keske-cantalar-dolusu-para-alanlari-erdogana-soyluya-veya-binali-yildirima-sorsa-6483552/"]