CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Manavgat'ta orman yangınlarından zarar gören Seki ve Kalemler Köylerinde inceleme yaptı. Zeybek, bölgeden, hükümet yetkililerine çağrı yaptığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

“FELAKET BİR DURUMLA KARŞI KARŞIYAYIZ”

Vatandaşların büyük bir panik içinde olduğunu belirten Zeybek, “Ben buradan, bu yangının içinden bütün yetkililere sesleniyorum: Manavgat derhal afet bölgesi ilan edilmeli ve devletin bütün imkanları seferber edilmelidir. Aksi takdirde Manavgat’ta telafisi imkansız zararlar ortaya çıkacaktır. Devlet görevlileri mutlaka bununla çok yakından ilgilensin. Afet bölgesi ilan edilerek devletin bütün imkanları seferber edilsin. Bütün Manavgatlılar çok büyük bir telaş içerisinde. Haklı olarak herkes tedirgin. Herkes ne yapacağını şaşırmış durumda. Gerçekten felaket bir durumla karşı karşıyayız” şeklinde konuştu.

[old_news_related_template title="Manavgat’ta büyük felaket: 3 kişi hayatını kaybetti..." desc="Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün başlayan yangına müdahale sürüyor. Manavgat merkeze 30 kilometre uzaklıkta başlayan yangın, gece boyunca hızla ilerledi. İlçe merkezine 4 kilometre uzaklıktaki Ulukapı Sülek Mahallesi de boşaltıldı. Yangında 3 kişi yaşamını yitirdi, 58 kişi yaralandı. Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, Oymapınar Barajı'nda mahsur kalan 10 kişinin kurtarıldığını açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/29/iecrop/detay-kopya-1_16_9_1627536676.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/manavgattaki-buyuk-felaket-devam-ediyor-6562502/"]