Olay Manisa'nın Yunusemre ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bilgiye göre Ü.K. (54) ve oğlu S.K. (16), Sercan Kor ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi sonucu Ü.K., kızının birlikte yaşadığı Sercan Kor’u yanında getirdiği bıçakla göğsünden vurdu. Aldığı bıçak darbesiyle Sercan Kor kanlar içerisinde yere yığılırken Ü.K. ve S.K. olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ile polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Sercan Kor daha sonra hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Sercan Kor hayatını kaybetti.
Polis ekiplerini çalışmaları sonucu Ü.K. ile oğlı S.K. yakalanarak gözaltına alındı.

"BIÇAK ÇARPTI"

Öte yandan Sercan Kor'un, Ü.K.'nın kızı ile dini nikahlı olduğu ve D.K.'nin de hamile olduğu öğrenildi. Kızının birlikte yaşadığı Sercan Kor’u bıçaklayarak öldüren baba Ü.K. ve oğlu S.K. adliyeye sevk edildi. Öncesinde Manisa Şehir Hastanesine getirilen şüpheliler için sağlık raporu alındı. Öte yandan şüpheli Ü.K.'nin emniyetteki ifadesinde cinayeti inkar ettiği, kavga anında Sercan Kor’un bıçağın çarpması sonucu öldüğünü öne sürdü. (İHA)

[old_news_related_template title="Sokak ortasındaki cinayette 'kan davası' şüphesi" desc="Aydın'ın Didim ilçesinde sokak ortasında silahla vurularak öldürülen Abdulkadir Görmez (35), cinayetiyle ilgili polis, 8 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin, geçen mayıs ayında Abdulkadir Görmez'in yeğeni Murat Görmez (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen 20 yaşındaki Yusuf Bulgan'ın yakınları olduğu ileri sürüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/06/iecrop/1-13_16_9_1633515704.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/sokak-ortasindaki-cinayette-kan-davasi-suphesi-6690485/"]