Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi Gerişaltı Mevkii Karataş Caddesi’ndeki bir balık restoranın iskelesinin altındaki aydınlatma lambalarını tamir etmek için elinde elektrik malzemeleri ile birlikte beline kadar denize giren evli ve 4 çocuk babası 47 yaşındaki Mehmet Nalbant’ın birden “Çarpıldım kurtarın beni” diyerek yardım istediği belirtildi.

Restoran çalışanlarının elektrik şalterini kapatarak ambulans ve polisten yardım istemesinin ardından, olay yerine gelen sağlık ekipleri Nalbant’ı denizden çıkardı.

Yalıkavak Mahallesi’nde Rus iş insanlarının işlettiği bir otelde elektrik teknisyeni olarak çalışan Mehmet Nalbant'ın restorana yardım amaçlı gittiği belirtildi.

Mehmet Nalbant’ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı, 4 personelin ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

[old_news_related_template title="Metroda akılalmaz olay! Raylara atlayan çıplak adam elektrik çarpması sonucu öldü" desc="ABD’nin New York kentinde yer alan Harlem bölgesinde çıplak bir adam, metro istasyonunda arbedeye neden oldu. Arbede sırasında raylara atlayan çıplak adam elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/17/iecrop/metro_16_9_1610915410.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/metroda-akilalmaz-olay-raylarina-atlayan-ciplak-adam-elektrik-carpmasi-sonucu-oldu-6215591/"]

[old_news_related_template title="Elektrik akımına kapılan AKP'li başkan hayatını kaybetti" desc="AKP Güroymak İlçe Başkanı Öztürk Uğiş, elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/15/iecrop/akp-dha_16_9_1618513791.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/elektrik-akimina-kapilan-akpli-baskan-hayatini-kaybetti-6375974/"]