İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçe merkezindeki Ceyhan Mahallesi’nde bir ikamette fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde başlayan soruşturma kapsamında Türk vatandaşlığına geçtiği belirlenen Gürcistan uyruklu E.S. isimli kadın takibe alındı. Söz konusu adrese müşteri olarak girip çıkan 15 şahsın bilgi sahibi olarak ifadesi alındı.

OPERASYON DÜZENLENDİ

Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dosyayla ilgili tüm bilgi ve delilleri topladıktan sonra Elbistan Sulh Ceza Hakimliği’nden alınan arama, el koyma ve yakalama kararı doğrultusunda operasyon için düğmeye bastı. Polis ekipleri, Elbistan’da 5 ve Afşin ilçesinde de 1 olmak üzere 6 ayrı adrese eşzamanlı operasyon düzenledi.

Büyük bir gizlilikle sürdürülen operasyonda fuhuş yapıldığı belirlenen adreste, daha önce takibe alınan E.S. ile Gürcistan uyruklu M.S. ve N.K. adlı kadınlar ile bu şahıslarla birlikte hareket ettiği değerlendirilen A.B., F.B., Z.A.K., A.A., Ö.Ç. ve S.Ç. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Fuhşa konu ev ve şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada ise 2 adet pasaport, nakit para ve fuhuş yapan kadın adına düzenlenmiş senet, çok sayıda cep telefonu ve dijital materyal ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 3’ü kadın 9 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında Elbistan Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. İHA

[old_news_related_template title="Zorla fuhuş yaptırılan iki kadın kurtarıldı" desc="Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde zorla fuhuş yaptırılan yabancı uyruklu iki kadın, jandarmanın operasyonuyla kurtarıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/02/iecrop/kadin-iha_16_9_1619987837.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/zorla-fuhus-yaptirilan-iki-kadin-kurtarildi-6409709/"]

[old_news_related_template title="Vuran 'Eşimi fuhuşa sürüklüyor', vurulan ise 'gönül ilişkisi' dedi" desc="Adana'da Murat B., eşini fuhşa sürüklemeye çalıştığını iddia ettiği Volkan Y.'yi pompalı tüfekle vurdu. Volkan Y. ise zanlının eşiyle gönül ilişkisi yaşadığını söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/29/iecrop/resimid_177136031_17713603_16_9_1619681091.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/vuran-esimi-fuhus-surukluyor-dedi-vurulan-ise-gonul-iliskisi-6402445/"]