İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, öğle saatlerinde aralarında Özel Harekat ekiplerinin de bulunduğu 830 polisin katılımıyla uyuşturucu satıcılarına yönelik; Yeditepe, Güneykent ve Karataş mahallelerini kapsayan 'Narko Şahin- 27' adı verilen operasyon düzenledi.

Operasyonda, narkotik köpeği 'Max' de yer aldı. Helikopter ve drone ile takip yapılan operasyonda, mahallelerin giriş ve çıkışları kapatılırken, sokaklar ablukaya alındı.

Önceden belirlenen 12 adrese eş zamanlı baskın yapan ekipler, bazı adreslere kapıları koçbaşıyla kırarak girdi. Arama yapılan adreslerde bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Helikopter destekli operasyon düzenleyerek bölgeyi abluka altına aldıklarını ifade eden Gaziantep İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek '' Narko-Şahin' uygulamamız çerçevesinde Yeditepe bölgesindeyiz. Helikopter destekli operasyonumuzda bölgeyi abluka altına aldık. Gazianteplilere anlayışından ve destekleyici tavırlarından dolayı ve bizim bu mücadelemizden dolayı bize güç verdiler, teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. DHA

[old_news_related_template title="'Servet Anne' operasyonunda uyuşturucu tacirlerine büyük darbe" desc="Adana’da polis ekipleri, 2 ayrı adreste yurt dışına gönderilmek üzere ahşap çadır direkleri içerisine zulalanmış toplam 282 bin 900 adet ‘captagon hap’ ele geçirdi. Zanlıları suçüstü yakalayan ekipler, operasyonu da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun hayatını kaybeden annesi Servet Soylu’ya adayarak ele geçirilen uyuşturucularla ‘Servet Anne’ yazdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/13/iecrop/servet-anne-iha1_16_9_1615647850.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/servet-anne-operasyonunda-uyusturucu-tacirlerine-buyuk-darbe-6312070/"]