Lodos fırtınası Çanakkale'de gün boyu etkili oldu. Gökçeada ve Bozcaada'ya feribot seferleri yapılamazken, akşam saatlerinde Gelibolu ilçesinde şiddetini arttıran lodos yaşamı olumsuz yönde etkiledi.

İlçede zemin katı iş yeri olan apartmanın çatısının bir bölümü uçarak yola düştü. Şans eseri yaralanan olmadı. Çok sayıda ağaç devrildi ve kırıldı. Bazı iş yerlerinin tabelaları uçtu.

Bu arada Gelibolu ilçesinde Tuğsavul Caddesi üzerinde çevresinde iş yerlerinin bulunduğu 4 katlı apartmanın çatısından kopan malzemeler, metrelerce uçarak yolun karşı kısmında bulunan bir alışveriş mağazasının önüne düştü. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, cadde üzerinde çok sayıda ağaç da devrildi.

Belediye ekipleri, uçan çatı ile devrilen ve kırılan ağaç parçalarını bulundukları yerden kaldırdı. DHA

[old_news_related_template title="İstanbul'da lodos kâbusu: 4 ölü, 38 yaralı" desc="İstanbul, Bursa ve Bolu'da yaşanan lodos fırtınasıyla ilgili son durumu açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 38 kişinin yaralandığını duyurdu. İBB ise 33 çatının uçtuğunu, 192 ağacın devrildiğini, 232 tehlike arz eden parçanın düştüğünü bildirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/29/iecrop/ist-23_16_9_1638195844.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/istanbul-valiligi-4-kisi-oldu-3u-agir-19-kisi-yaralandi-6797476/"]