Olay, akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. Tunceli Devlet Hastanesi'ndeki bir hasta, anjiyo yapılmak için Elazığ'da bir hastaneye sevk edildi. Anjiyo olacak hastayı taşıyan ambulans, siren çalarak kırmızı ışıkta geçti.

Bu sırada Tunceli-Elazığ karayolu ile kesişen Muhlis Akarsu Caddesi'nden gelen ve sürücüsünün adı öğrenilemeyen 33 RS 672 plakalı otomobil, ambulansla çarpıştı.

Ambulans kazanın etkisiyle kaldırıma çıkarken, her iki araçta büyük hasar meydana geldi. Kazanın ardından ambulans şoförünün ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kaza yerine gelen polis ekipleri yolu kısa süreliğine araç trafiğine kapattı. Sağlık ekipleri ise ambulansta yaralanan 3 kişi ile otomobildeki yaralı 3 kişiyi ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından trafik akışı normale döndü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. DHA

[old_news_related_template title="Dehşet sürüyor! 3 bin kişiye sokağa çıkma yasağı geldi" desc="İspanya’ya bağlı La Palma Adası'nda 19 Eylül’den bu yana faaliyette olan Cumbre Vieja Yanardağı’ndan akan lavlar çimento fabrikasına ulaştı. Alevlere teslim olan fabrikanın yakınlarında yaşayan yaklaşık 3 bin kişi için sokağa çıkma yasağı ilan edildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/11/iecrop/dehset_16_9_1633986693.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/dehset-suruyor-3-bin-kisiye-sokaga-cikma-yasagi-geldi-6701152/"]