Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 30 Eylül'de Küçük Bölcek Mahallesi'ndeki bir evden  70 bin TL ve altın çalınması üzerine çalışma başlattı. Polis, il dışından gelen Ö.E., F.G (30), E.G (27) ve N.U.'nun (19) hırsızlığı yaptığını belirledi. Aksaray'dan ayrılan şüphelilerin dün yeniden kente geldiği tespit edildi. Ardından fiziki takip başladı. Polis, şüphelileri aynı mahallede başka bir eve hırsızlık için girmek isterken yakaladı.



Gözaltına alınan 4 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Bu sırada sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerden Ö.E., hastane çıkışında gazetecilere ''İyi çek lazım olur. Evinin baş köşesine resmimi asarsın" dedi. Kadın şüphelilerden biri de, coronavirüs tedbirleri kapsamında taktığı maskeye rağmen gazetecilere tükürmeye çalıştı.  (DHA)

[old_news_related_template title="Komşusunun evine giren hırsızı böyle görüntüledi" desc="İstanbul Kağıthane’de açık bırakılan pencereden eve giren hırsız, içeride uyuyan 6 kişinin 9 cep telefonunu ve cüzdanlarını çaldı. Hırsızlık anlarını o esnada evde yaşayanların karşı komşusu görüntüledi. Çalışma başlatan Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızı kıskıvrak yakaladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/12/iecrop/hirsiz-foto-iha_16_9_1634048379.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/komsusunun-evine-giren-hirsizi-boyle-goruntuledi-6702758/"]