İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Beşiktaş Eğriçınar Sokak'ta yer alan tarihi çeşmede Abdülhamid Han tuğrasını kaldırıldığı iddialarıyla ilgili dün sosyal medyadan açıklama yapmış tuğranın yerli yerinde durduğunu belirterek tuğrayı merak eden kişileri çeşmenin bulunduğu alana davet etmişti.

"TUĞRAYI GÖSTERECEKTİK, NEDENSE GELEN OLMADI"

Polat, bu gün yeni bir paylaşım yaparak, çeşmeyi görmeye gelen kimsenin olmadığını söyledi.


Polat paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

* 3 gündür bu çeşmenin tuğrasını kazımışız yalanı ile bizlere hakaret eden tüm troll taifesini 11.30’da davet etmiştik. O kadar hararetle tuğra nerede diyenlere tuğrayı gösterecektik, nedense gelen olmadı. Yakında yıllardır kırık dökük bekletilen bu çeşmeyi de restore edeceğiz.



[old_news_related_template title="Şikâyet yağıyordu... İBB 397 taksiyi bağladı" desc="İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü (TUHİM), daha önce belirlenen UKOME şartlarını yerine getirmemeleri nedeniyle, 397 havaalanı taksisinin güzergah kullanım izin belgelerini askıya aldı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/23/iecrop/detay-kopya-4_16_9_1627038668.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/sikayet-yagiyordu-ibb-397-taksiyi-bagladi-6552782/"]