Olay, 23 Ağustos Perşembe günü öğlen saatlerinde Fuat Edip Baksi Mahallesi Zeki Yavaş Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Veysel Can K. ve Doğan K., aralarında daha önceden husumet bulunan akrabaları M.E. ile karşılaştı. Bunun üzerine, iki kişi, M.E. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine M.E., bıçakla Veysel Can K. ve Doğan K.'yı vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Ağır yaralanan iki kişi hastaneye kaldırılırken, şüpheli M.E. ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğinde görevli polis ekipleri, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında M.E.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Polis ve bekçiler, yapılan çalışma sonucu olaydan 12 gün sonra M.E.'yi ilçedeki bir sokakta yakaladı. Gözaltına alınan M.E., sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. M.E.nin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Öte yandan, olayda ağır yaralanan Doğan K. ve Veysel Can K.'nın hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi. DHA

[old_news_related_template title="İzinsiz evinde kalan kişi tarafından bıçaklanan ev sahibi yaşamını yitirdi" desc="Bursa'da 3 yıl önce taşındığı evinde kalan kişi tarafından bıçaklanan Fikret Altınsoy (60), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Altunsoy'un yaralanan yeğeni Ali Burcan'ın (22) tedavisi sürüyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/04/iecrop/ambulans-dha-1_16_9_1630766188.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/izinsiz-evinde-kalan-kisi-tarafindan-bicaklanan-ev-sahibi-yasamini-yitirdi-6630951/"]