Afyonkarahisar-Konya karayolu Çay Meslek Yüksek Okulu kavşağından Çay istikametine seyir halinde bulunan otomobilin sürücüsü, yola aniden çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil orta refüjdeki direğe çarptı.

İKİYE BÖLÜNDÜ

Çarpmanın etkisiyle ikiye bölünen otomobilin bir yarısı yolda kalırken diğer yarısı 5 metre uzağa savruldu. Kaza sonrası iki kişi ikiye bölünen araçtan şans eseri yaralı olarak kurtarılırken olay yerine gelen ambulanslarla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. (İHA)

[old_news_related_template title="Polisten kaçıp dehşet saçtı: Yaraladığı 2 kişiyi kontrol etmek için hastaneye geldi" desc="Bursa'nın İnegöl ilçesinde polis kontrolünden kaçan alkollü sürücü başka bir araçla çarpıştı, 2 kişi yaralandı. Kazanın ardından yaya olarak kaçan yaralı sürücü, ticari taksiyle hastaneye geldi. Sürücüye 4 bin 665 TL cezai işlem uygulandı ve gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/05/iecrop/kaza-foto-iha_16_9_1630815755.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/polisten-kacip-dehset-sacti-yaraladigi-2-kisiyi-kontrol-etmek-icin-hastaneye-geldi-6631652/"]