Bayrampaşa'da polise başvuran M.Ç. adlı iş adamı, 190 bin lira değerindeki çocuk giyim eşyasının taşımacılığını yapmaları için anlaştığı kişiler tarafından eşyalarının çalındığını söyleyerek şikayetçi oldu.

Polis olayla ilgili yaptığı soruşturmada güvenlik kamera görüntülerini kullanarak şüphelilerin izini sürdü.

Kamera görüntülerinde şüphelilerin araçlarına yükledikleri çuvallarla mal sahibinin yanından  ayrıldıkları görüldü.

Şüphelilerin daha sonra eşyaları gideceği yer yerine başka bir alana götürdükleri ortaya çıktı.

Şüphelilerin çaldıkları eşyaları kamyonetten indirdikleri anlar ise başka bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Önce eşkalleri daha sonra kimlikleri tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.

BİR ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Şüphelilerin sorgusu Hırsızlık Büro Amirliğinde yapıldı. Şüphelilerin çaldığı 15 çuval içindeki çocuk giyim eşyaları bulunarak sahibi olan M.Ç.'ye teslim edildi.

Adliyeye çıkarılan şüphelilerden Ömer İ.(28) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tayfun D.(24) ile Murat Ç.(29)'a adli kontrol hükümleri uygulandı. Diğer iki şüpheli ise serbest bırakıldı. (DHA)

[old_news_related_template title="'Silkeleme' yöntemiyle hırsızlık!" desc="İstanbul Taksim’de sokakta bekleyen şahsın yanına gelen bir hırsız, adamı silkeleyerek el çabukluğuyla telefonunu çalıp arkasından başka birine verdi. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansırken, şahıs güven timleri tarafından yakalandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/03/iecrop/resimid_190507011_19050701_16_9_1635922987.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/silkeleme-yontemiyle-hirsizlik-6745741/"]