Yangın, saat 12.30 sıralarında Çekmeköy Koçullu Mahallesi’nde dağıtım firması olarak çalışan tek katlı fabrikada meydana geldi. İddiaya göre, yangın henüz belirlenemeyen bir nedenle fabrikanın soğuk hava deposundaki straforların tutuşmasıyla büyüdü.

Yoğun duman ve alevleri gören fabrika çalışanları durumu itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi. Adrese gelen jandarma ekipleri yangına ilişkin çalışma başlatırken olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi ise söndürme çalışmalarına başladı.

Yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonrası yangın kontrol altına alındı. Öte yandan, yangınla birlikte yükselen yoğun duman cep telefonu kamerasına yansıdı. (İHA)

[old_news_related_template title="Gün ağardı, fabrika yangınında hasar ortaya çıktı" desc="Avcılar'da dün akşam saatlerinde iki katlı tekstil fabrikasında çıkan ve iki işyerine de sıçrayan yangının yol açtığı hasar, gün aydınlanınca ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/09/iecrop/1-6_16_9_1636444166.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/gun-agardi-fabrika-yangininda-hasar-ortaya-cikti-6757995/"]