İstanbul'da polise başvuran S.G.E. kendisine ait kamyonetin sabah kalktığında park ettiği yerden çalındığını söyleyerek şikayetçi oldu. Oto hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada hırsızların aracı çaldıkları anda güvenlik kameralarınca görüntülendiğini tespit etti.

Şüphelilerin sabaha karşı kamyonetin olduğu yere geldikleri, araç sanki kendilerininmiş gibi dakikalarca kamyoneti çalmak için uğraştıkları görüldü. Görüntülerde bu sırada yanlarından geçenlerin hiçbir şeyden şüphelenmedikleri görüldü.

Kamyoneti çalıştırmayı başaran hırsızlar, aracı hareket ettirdikleri, yine kimsenin şüphelenmemesi için kamyonetin çıktığı park alanına bir tahta parçası koyarak sanki biraz sonra gelecekmiş izlenimi verdikleri görüldü.


Oto hırsızlık Büro Amirliği ekipleri bu görüntüleri inceleyerek kısa süre içinde şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Asıl işi kaynakçılık olan Erkan Ö. ile oto tamircisi olan Sedat B. gözaltına alındı.

Şüphelilerin daha önceden de hırsızlık suçlamasıyla defalarca gözaltına alındıkları ortaya çıktı. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. İki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. DHA

[old_news_related_template title="Evinden 100 bin lira değerinde pırlantası çalındı, hırsız komşusu çıktı " desc="İzmir'in Bayraklı ilçesinde evinden 100 bin lira değerinde pırlanta çalınan Avukat Şenay Geçkil, dedektif gibi iz sürüp hırsızın alt komşusu olan S.Ç. olduğunu ortaya çıkardı. Pırlantalarının bulunduğuna sevinemediğini belirten Geçkil, 'Hırsızın komşum çıkması beni çok üzdü. Birlikte vakit geçirdiğimiz insanlardı' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/26/iecrop/resim2_18996726_16_9_1635235992.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/evinden-100-bin-lira-degerinde-pirlantasi-calindi-hirsiz-komsusu-cikti-6729732/"]