İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uyuşturucu suçlarından haklarında arama kaydı olan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Aranan 24 şüphelinin kaldıkları adresler tespit edildi.

19 İLÇEDE BASKIN DÜZENLENDİ

Çalışmaların ardından bu sabah 06.30’da harekete geçildi. Çok sayıda ekibin katıldığı çalışmada, Bahçelievler, Bağcılar, Esenler, Güngören, Zeytinburnu, Bayrampaşa, Beyoğlu, Eyüpsultan, Fatih, Kağıthane, Şişli, Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sancaktepe, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar’daki adreslere baskın düzenlendi.

16 YILDIR ARANAN BİR ŞÜPHELİ DE YAKALANDI 

Narkotik ekiplerince yapılan çalışmada 16 yıldır aranan bir ismin de bulunduğu 24 şüpheli de yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolü sonrasında emniyete götürüldü.

[old_news_related_template title="Uyuşturucu satıcılarını şikayet eden avukata dehşeti yaşattılar" desc="Samsun'da bir avukatın gece yarısı sokak ortasında 'uyuşturucu tacirlerini şikayet ettiği' gerekçesiyle saldırıya uğramasının cep telefonu ile çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Öldüresiye darp edilerek yaralanan avukat, uyuşturucu ticareti yapanları polise şikayet ettiği için saldırıya uğradığını ve can güvenliğinin bulunmadığını belirterek yardım istedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/11/iecrop/1-10_16_9_1620733220.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/uyusturucu-saticilarini-sikayet-eden-avukata-dehseti-yasattilar-6425395/"]