Edinilen bilgiye göre, olay ilçe merkezinde meydana geldi. İddiaya göre jandarma kıyafeti giyen ve bir eve girmeye çalışan kişiyi gören vatandaşlar, durumdan şüphelenerek polis ekiplerine ihbarda bulundu. Vatandaşlar daha sonra şüphelendikleri jandarma kıyafetli kişinin hırsızlık amacıyla eve girmeye çalıştığını öğrenerek, şüpheliyi darp etmeye başladı. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri, hırsızlık şüphelisini, vatandaşların elinden kurtardı.

Şüphelinin yapılan kimlik kontrolünde, isminin Ferhat U. olduğu, hırsızlık ve birçok suçtan kaydı olduğu ve cezaevi firarisi olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan Ferhat U.'nun emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildiği öğrenildi. (İHA)

[old_news_related_template title="Polisin takibi ile durdurulan araçtaki 10 kişi, hırsızlıktan sabıkalı çıktı" desc="Adıyaman'da içindekilerin polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştığı minibüsteki 12 kişiden 10'unun hırsızlıktan sabıkası olduğu belirlendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/19/iecrop/hirsiz-1_16_9_1634655070.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/polisin-takibi-ile-durdurulan-aractaki-10-kisi-hirsizliktan-sabikali-cikti-6716599/"]