Orman Genel Müdürlüğü (OGM), Mardin’de orman koruma faaliyetleri esnasında, kaçak ağaç kesimi yapan kişilere işlem yapan iki görevliye saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu.

Yaralanan görevliler için geçmiş olsun mesajı paylaşan ve saldırıyı kınadığını belirten Orman Genel Müdürlüğü, "Ekip arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Onların haklarını ve Yeşil Vatan'ı korumaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

[old_news_related_template title="CHP’li Altay: Yanan ormanlara eğer bir kazma dahi vurursanız gök kubbeyi başınıza yıkacağız" desc="CHP, orman yangınları ve sel felaketlerinin gerçekleştiği bölgelerin “ranta açılmaması için” Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu. Mahkeme önünde açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, “Temmuz-Ağustos ayında yangınlar ve sellerle uğraştık. AK Parti de ikinci felaketi; halkın ve turizmcilerin sorunlarını bir kenara bırakarak talan ve rant uygulamasına kararlılıkla devam etmekle gösterdi. Önce şunu herkes bilsin, yanan ormanlara eğer bir kazma dahi vurursanız gök kubbeyi başınıza yıkacağız, size o alanı dar edeceğiz” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/14/iecrop/engin-altay-dha-2_16_9_1631630074.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/chpden-kanunun-15-maddesinin-iptali-icin-aymye-basvuru-6649227/"]