Olay D-100 kara yolu Göztepe mevkiinde saat 18.30 sıralarında yaşandı. Levent Demirci'nin kullandığı otomobil, seyir halindeyken motor kısmı alev alarak yanmaya başladı.

Otomobilde bulunan Levent Demirci ve ailesi otomobili kısa sürede terk ederken, otomobil alevlere teslim oldu. Yangına ters şeritten gelen Ünalan İtfaiye ekipleri müdahale etti. Bu sırada kara yolunun trafiği, polis tarafından kapatıldı. Otomobildeki alevler itfaiye tarafından söndürülürken, yol tekrar trafiğe açıldı.

"CANA GELECEĞİNE, MALA GELSİN"

Otomobilin sürücüsü Levent Demirci, "Bir ses geldi. Sonra arabayı çektim, yanmaya başladı. Ne olduğunu ben de bilmiyorum. Arabada eşim vardı, ailem vardı. Çok şükür. Cana geleceğine mala gelsin" dedi.

Olayı gören Özgür İlhan ise "Ben yaklaştığımda arabanın önü yanıyordu. İtfaiye şurada sıkışmış. Geldi ama itfaiye bir türlü iskeleleri açamadı. Araba komple yandıktan sonra açtı. İş işten geçmişti" şeklinde konuştu. DHA

[old_news_related_template title="Ataşehir'de korkutan yangın" desc="İstanbul Ataşehir'de 4 katlı binanın çatı katında izolasyon çalışması sırasında yangın çıktı. Alev alev yanan çatıdaki yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangın itfaiyenin 1 saat süren çalışması sonucu tamamen söndürülürken büyük çapta hasar meydana geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/10/iecrop/atasehit-dha-6_16_9_1625927251.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/atasehirde-korkutan-yangin-2-6532302/"]