Merkez Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, 10 yıl önce Murat G. (32) ile evlenen Gamze G. (28), kocasından şiddet gördüğü için boşanmak isteyip iki kızını da alarak evden ayrıldı.

Boşanma davası da açan Gamze G., eşinin ısrar edip özür dilemesi üzerine eve döndü. Ancak Murat G. bu kez de karısının kendisini aldattığını öne sürerek şarj kablosuyla bağlayıp iki gün boyunca darp edip bacaklarına kalem batırıp, kafasına tabanca dayayarak şiddet uyguladı.

Genç kadın, kocası uyuyunca evden kaçıp hastaneye sığındı. Hastanede darp raporu alan genç kadın kocasından şikayetçi oldu.


TUTUKSUZ YARGILANACAK 

Şikayet üzerine zanlı yakalandı. İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

[old_news_related_template title="EBRD'den Türk bankalarına kadın istihdamı için yeni kaynak" desc="Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türkiye'deki kadın istihdamını desteklemek amacıyla Türk bankalarına 600 milyon euro kaynak sağlayacağını duyurdu. EBRD Başkanı Odile Renaud-Basso, 'Türkiye'deki kadınların güçlerini ortaya koymalarına yardımcı olmaya kararlıyız' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/08/iecrop/asgari-ucretli-calisan-isci-sozcu_16_9_1592695821_16_9_1636369806.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonomi/ebrdden-turk-bankalarina-kadin-istihdami-icin-yeni-kaynak-6756665/"]