Esenyurt İstiklal Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde yemek servisi yapan bir motokurye, İETT otobüsünün çarpması sonucu yere düştü.

Bu duruma sinirlenen motokurye, arkadaşını da olay yerine çağırarak dehşet saçtı. İçinde yolcuların bulunduğu otobüsü tekmeleyen motokuryeler, hem vatandaşlara hem de otobüs sürücüsüne zor anlar yaşattı.

Camları tekmeleyip şoföre küfürler eden saldırganları vatandaşlar da sakinleştiremedi. İETT sürücüsünün polise haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

İki tarafta birbirinden şikayetçi olurken, otobüste de hasar meydana geldi. Yaşanan o anlar ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. (İHA)


[old_news_related_template title="Makinistten iğrenç yorum: Bendeki leş sayısı 16, 6 daha lazım iki takım için" desc="Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, yük treninin hemzemin geçitte minibüse çarpması sonucu 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin TCDD'de görevli olan ve İzmir'de çalıştığı öğrenilen makinist M.A.K.'dan akılalmaz bir yorum geldi. M.A.K.'nin, kaza haberinin altına 'Bendeki leş sayısı 16, 6 daha lazım iki takım kurmam için' yorumunu yaptı. TCDD, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/05/iecrop/makinist-foto-dha_16_9_1630829981.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/makinistten-igrenc-yorum-bendeki-les-sayisi-16-6-daha-lazim-iki-takim-icin-6631942/"]