Kaza, akşam saatlerinde Kırşehir- Kırıkkale kara yolu Özbağ Beldesi yakınlarında meydana geldi. Sami Kaya yönetimindeki 06 ZJU 63 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu karşı şeride geçip, Adem Şahin'in kullandığı 06 FK 7195 plakalı otomobile çarptı.

Kazanın olduğu şeritte ilerleyen Emrah Efe yönetimindeki 35 JP 448 plakalı otomobil de kaza yapan araçlara çarptı. Kazada otomobillerde sıkışan sürücüler Sami Kaya ve Adem Şahin, olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobillerde yolcu olarak bulunan Menşure Kaya ve İbrahim Uyanık ise yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından Sami Kaya ve Adem Şahin'in cenazeleri ise otopsisi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. DHA

[old_news_related_template title="Atatürk Havalimanı'nda gizlendiği TIR kasasındaki lastiklerin arasında yakalandı" desc="Atatürk Havalimanı'nda, kargo uçağına yüklenmek üzere getirilen TIR'daki uçak lastikleri arasında gizlenen kaçak göçmen yakalandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/21/iecrop/tir-dha-1_16_9_1621619976.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/ataturk-havalimaninda-gizlendigi-tir-kasasindaki-lastiklerin-arasinda-yakalandi-6443757/"]