İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi'nde kız arkadaşı Cansu K. ve kardeşi T.K. ile birlikte mahallede dolaşan Abdullah I., Cansu K.'nin eski sevgilisi Ömürcan B. ile karşılaştı.

İkili arasında çıkan tartışma, büyüyerek, kavgaya dönüştü. İddiaya göre Abdullah I. ve T.K., Ömürcan B.'yi bıçaklayarak ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Ömürcan B., ambulans ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şüpheliler de kamyonet ile olay yerinden kaçtı. Bu anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

T.K. ve Abdullah I., Ulugazi Toki Konutları'nda suç aletiyle yakalanıp, gözaltına alındı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)


[old_news_related_template title="Kız kardeşinin videosunda gördüğü çocuğu öldüresiye dövdü" desc="Aksaray'da kız kardeşinin sosyal medyada paylaştığı videoda gördüğü 13 yaşındaki çocuğun, kızın ağabeyi tarafından tekme tokat öldüresiye dövüldüğü anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/15/iecrop/resim4_18744184_16_9_1631700321.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/kiz-kardesinin-videosunda-gordugu-cocugu-olduresiye-dovdu-6650605/"]