Edinilen bilgilere göre, PKK silahlı terör örgütünün YPJ yapılanmasına üye olduğu ve örgüt adına faaliyetlerde bulunduğu belirlenen N.W.M. (33) isimli kadın teröristin Suriye’den gelerek, yakalanmamak için Kocaeli ve İstanbul’da saklandığını tespit eden Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

Ekipler tarafından yapılan araştırmalarda, her yerde aranan N.W.M.’nin Kocaeli ve İstanbul’daki farklı adreslerde saklandığı belirlendi. Ekipler tarafından İzmit’te belirlenen adrese düzenlenen operasyonda N.W.M.’nin saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma Komutanlığında işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen N.W.M., tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA)

[old_news_related_template title="Kuzey Irak'tan acı haber: 1 askerimiz şehit oldu" desc="Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde bulunan bir üs bölgesine PKK’lı teröristlerce yapılan havan saldırısında bir askerin ağır yaralandığını ve kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/12/iecrop/sehit-iha2_16_9_1628800247.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kuzey-iraktan-aci-haber-1-askerimiz-sehit-6589931/"]