Olay, önceki gece Reşadiye Mahallesi Mehmet Ağa Sokakta meydana geldi. Oto tamircisi Eyüp Mağdala'yı, önceki gece bir arkadaşı aracıyla evinin önüne bıraktı. Bu sırada sokaktan geçen Z.B., evine girmek üzere olan Mağdala'ya korna çaldı.

Eyüp Mağdala'nın '1 dakika bekleyin' yönünde işaret yapması üzerine sürücü Z.B. ile yanında bulunan Nadir P. ve R.A, araçtan indi. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Mağdala tabancayla vuruldu. Çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılan Eyüp Mağdala, kurtarılamadı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan 3 kişiyi Ergene ilçesi Vakıflar Mahallesi'nde saklandıkları evde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Nadir P. 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanırken, Z.B. ile R.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Nadir P.'nin ifadesinde, tabancayı kendisinin kullandığını söylediği belirtildi.

Eyüp Mağdala ise memleketi Ordu'nun Fatsa ilçesinde toprağa verildi. DHA


[old_news_related_template title="Ankara'da IŞİD'li teröristlere operasyon: 28 gözaltı" desc="Ankara'da terör örgütü IŞİD'in çatışma bölgelerindeki mensuplarıyla irtibatlı olduğu tespit edilen ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile 10 Kasım Atatürk ü anma etkinliklerinde eylem yapabilecekleri değerlendirilen yabancı uyruklu 28 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/28/iecrop/0-27_16_9_1635406050.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/ankarada-isidli-teroristlere-operasyon-28-gozalti-6734045/"]