Bir grup lösemi hastası öğrenciyi Muğla’nın Bodrum ilçesine tatile götüren midibüs Denizli’nin Kale ilçesine 5 kilometre mesafede devrildi.

Bölgede akşam saatlerinde etkili olan yağışın yolu kayganlaştırdığı araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği belirtildi. Tam bir can pazarının yaşandığı kazada midibüs şehirlerarası yolun ortasında yan yattı. Kazada 4’ü ağır olmak üzere 15 öğrenci yaralandı.

Öğrencilerin Ankara, Elazığ ve Kocaeli’den illerinden geldiği üç öğretmenleri ile birlikte Bodrum’a tatile gittikleri öğrenildi. Yol ortasındaki su tahliye kanalına yuvarlanan 06 L 2746 plakalı midibüstekilere ilk müdahaleyi yoldan geçen diğer sürücülerin yaptığı öğrenildi.

Bölgeye sevk edilen çok sayıda ambulans öğrencileri Denizli’deki PAÜ Hastanesi’ne kaldırdı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan öğrenciler ise ayakta tedavi edildi.

[old_news_related_template title="Trafik kazası sonrası cadde boks ringine döndü" desc="Sakarya’nın Serdivan ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonrası cadde adeta boks ringine döndü. Kaza sonrası çıkan tartışmada yumruklar konuştu. Çevredekilerin araya girmesiyle son bulan kavga, hem güvenlik kamerası hem de cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/09/iecrop/kavga-foto-iha_16_9_1623224122.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/trafik-kazasi-sonrasi-cadde-boks-ringine-dondu-6476772/"]

[old_news_related_template title="Düğünü unutan vatandaşlar kaza yerine akın etti" desc="Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde otomobil ile motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı. Düğün salonunun karşısında meydana gelen kazayı duyan vatandaşlar da düğünü unutup kaza yerine akın etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/08/iecrop/kaza-iha_16_9_1623189523.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/dugunu-unutan-vatandaslar-kaza-yerine-akin-etti-6476417/"]