Uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik olarak denetim ve uygulamalarını sıklaştıran Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Hıdırağa Mahallesi'nde uygulama yaptı.

MOLOZLARIN ARASINDA ÇORAPLARIN İÇİNE GİZLENMİŞ

Aramalar sırasında metruk binaları, boş arsaları ve moloz yığınlarının olduğu bölgeleri de adeta didik didik eden polis ekipleri Hıdırağa Mahallesi Çiçek 1. Sokak ve Kalealtı 1. Sokak arasında bulunan boş arsadaki moloz yığınlarının arasında yapılan aramada çorap içerisinde fişeklenmiş halde satışa hazır 120 fişek bonzai adı da verilen sentetik kannabinoid maddesi ele geçirdi. Uyuşturucu maddelere el koyan polis ekipleri olayla ilgili olarak inceleme başlattı. (İHA)

[old_news_related_template title="Polise yakalanan hırsızdan şok itiraf: 'Uyuşturucu satın almak için çalıyorum" desc="İzmir'in Ödemiş ilçesinde hırsızlıktan çok sayıda suç kaydı olan bir şüpheli, yine bir eve girdiği esnada güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Polis tarafından kısa sürede kıskıvrak yakalanan şüphelinin emniyetteki ifadesinde, uyuşturucu satın almak için hırsızlık yaptığını söylediği öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/31/iecrop/hirsiz-foto-iha_16_9_1622449688.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/polise-yakalanan-hirsizdan-sok-itiraf-uyusturucu-satin-almak-icin-caliyorum-6460670/"]