Olay Mersin-Adana TEM Otoyolu'nda akşam saatlerinde meydana geldi. Muhammet  Emirhan, yanında bulunan iki arkadaşı ile birlikte nakliyat kamyonu ile yükledikleri ev eşyasını Ağrı’ya götürmek üzere yola çıktı.

Kamyon Adana yönüne doğru ilerlerken henüz bilinmeyen bir nedenle motor kısmında başlayan yangın kısa sürede etrafı sardı. Yangın üzerine sürücü Muhammet Emirhan ile yanında bulunan iki kendilerini kurtarmak için bir anda aşağıya attı.

İhbar üzerine olay yerine ulaşan Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ise yangına müdahale ederek söndürürken, geride sadece yanan kamyonun demir yığınına dönen iskeleti kaldı.



YANGIN ANI VATANDAŞ KAMERASINDA

TEM Otoyolunda meydana gelen yangın nedeniyle Mersin’den Adana yönüne trafik bir süre kontrollü olarak tek şeritten verildi. O sırada yoldan geçen vatandaşlar tarafından çekilen görüntüler yangının boyutunu gözler önüne serdi. Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı bildirildi.

[old_news_related_template title="Validebağ Korusu’nda yangın çıkaran şüpheli koruya 200 metreden fazla yaklaşamayacak" desc="Üsküdar’daki Validebağ Korusu’na torpil atarak yangına sebep olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Gökhan U., sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Gökhan U.’nun Validebağ Korusu’na 200 metreden fazla yaklaşmamasına karar verildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/13/iecrop/validebag-shaa_16_9_1628866333.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/validebag-korusunda-yangin-cikan-supheli-koruya-200-metreden-fazla-yaklasamayacak-6591481/"]