Olay, geçen perşembe günü Sanayi Mahallesi'nde meydana geldi. Trafik polislerinin denetim için durdurduğu otomobilin sürücüsü Bülent Sadıkoğlu bir anda gaza basarak kaçmaya çalıştı.

4 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNDU

Bu sırada polis memuru Bedir Yıldız otomobilin açık olan sol ön camına tutununca sürüklenerek yaralandı. Denetim noktasından kaçan sürücünün aracı, 4 kilometre uzaklıkta bulundu.



Aracın İstanbul Anadolu 21. İcra Dairesi'nden hacizli yakalamalı olduğu tespit edilerek trafik polislerince durdurulduğu ve bu nedenle Sadıkoğlu'nun kaçtığı belirtildi. Omzunda kırık olan polis memuru 25 yaşındaki polis memuru Bedir Yıldız, tedavisinin ardından taburcu edildi.

ŞEKER HASTASIYIM, PANİKLEDİM

Polis, dün öğle saatlerinde Bülent Sadıkoğlu'nu gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Sadıkoğlu bugün adliyeye sevk edilecek. Bülent Sadıkoğlu'nun emniyetteki ilk ifadesi ortaya çıktı: Şeker hastasıyım, o yüzden panikledim. Aracımın bağlanmasından korktum o yüzden kaçtım. Böyle olmasını istemezdim.

TUTUKLANDI

Emniyette işlemleri tamamlanmasının ardından Kocaeli Adliyesine sevk edilen Sadıkoğlu, “Görevli Memuru Kasten Öldürmeye Teşebbüs” ve “Görevli Memura Direnme” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BAŞSAVCILIKTAN 'TUTUKLAMA' AÇIKLAMASI

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı, Bülent Sadıkoğlu'nun tutuklanmasıyla ilgili olarak açıklama yaptı. Bülent Sadıkoğlu'nun Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından sorgusunun yapıldığı, şüphelinin, 'görevli memuru kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'görevli memura direnme' suçlarından tutuklandığı belirtilerek, soruşturmanın devam ettiği açıklandı. DHA

[old_news_related_template title=" Trafik polisi otomobilin kapısında böyle sürüklendi" desc="Kocaeli’nin İzmit ilçesinde trafik kontrolünden kaçmaya çalışan bir otomobili durdurmak isteyen trafik polisi, araçla birlikte sürüklenerek yere düşmesi sonucu yaralandı. Olay anı ise kent güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/15/iecrop/polis-surukleme-foto-iha_16_9_1634299515.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/trafik-polisi-otomobilin-kapisinda-boyle-suruklendi-6708805/"]