Kentte, 30 Kasımda etkili olan rüzgar nedeniyle Sungurlu ilçesine bağlı Arifegazili köyünde bir evin garaj çatısı uçtu. Uçan çatı, dışarıda bulunan  Asenat Uzanın üzerine düştü. Ailesinin ihbarıyla bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan çocuk, ilk müdahalenin ardından önce Sungurlu Devlet Hastanesine ardından da Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Küçük kızın tedavisi hastanenin yoğun bakım servisinde sürüyor.

Öte yandan Asenatın bir süre önce çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde küçük kızın, oyun oynadığı ve evinin önünde salıncağa binerek, etrafına gülücükler saçtığı anlar yer alıyor.
DHA
[old_news_related_template title="Fırtınada yardıma gitti, tabela ile birlikte uçtu" desc="İstanbul Esenyurt’ta geçtiğimiz gün yaşanan fırtınada komşusunun düşen tabelasını kaldırmak isteyen bir vatandaş, tabela ile metrelerce havaya uçtu. Şans eseri uçan vatandaşa bir şey olmazken o anlar çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Üretim yapan başka bir iş yerinde ise patlayan vitrinde çalışanlar ölümden son anda kurtuldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/01/iecrop/sequence-01.00_00_00_02.still002_16_9_1638343608.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/firtinada-yardima-gitti-tabela-ile-birlikte-uctu-6800890/"]