Olay, akşam saatlerinde Direkli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, iftara yetişmek üzere otomobille seyir halindeki iki sürücü arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Yol ortasında tartışan sürücülerin yakınlarının katılmasıyla olay kavgaya dönüştü.

Ortalığın savaş alanına dönüştüğü kavgada taraflar taş, sopa, tabanca ve tüfeklerle birbirlerine saldırdı. Çevredekiler polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polisin güçlükle sonlandırdığı kavgada yaralanan Lami Çetin ve İbrahim Halil Çetin kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kavgada yaralanan 10 kişi ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri kavgaya karışanları tespit edip yakalamak için çalışma başlattı. DHA

[old_news_related_template title="Silahlı kavgada muhtarı öldürdüğü, 2 kişiyi de yaraladığı iddia edilen şüpheli yakalandı" desc="Van'ın Gevaş ilçesi Dereağzı Mahallesi'nde cumartesi günü aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan ve 1 kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı kavga ile ilgili silahı kullandığı iddiasıyla aranan şüpheli M.H.Ö., jandarma tarafından yakalandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/20/iecrop/polis-dha-1_16_9_1618938070.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/silahli-kavgada-muhtari-oldurdugu-2-kisiyi-de-yaraladigi-iddia-edilen-supheli-yakalandi-6385999/"]