Olay, saat 18.00 sıralarında İzmir- Aydın Otoyolu Pancar mevkiinde meydana geldi. Seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen yolcu otobüsünün motoru bilinmeyen nedenle alev aldı.

Alevleri fark eden otobüsün şoförü aracı emniyet şeridine çekerek yolcuları tahliye etti. Alevler kısa sürede otobüsü sararken, ilk müdahaleyi çevreden geçen vatandaşlar yaptı.

İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin de müdahalesi sonucunda yangın söndürülürken, otobüs ise kullanılamaz hale geldi, yolcuların valizleri de yandı. Büyük paniğe neden yangında kimse yaralanmazken, trafikte ise aksamalar meydana geldi.

Öte yandan, yolcular için firmanın başka bir otobüs göndereceği öğrenilirken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. DHA

[old_news_related_template title="Feci yangın! 3 ev kül oldu" desc="Çorum'un İskilip ilçesinde çıkan yangında 3 ev ve 1 samanlık küle döndü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/20/iecrop/corum-iha2_16_9_1626804916.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/feci-yangin-3-ev-kul-oldu-6548621/"]