Alınan bilgilere göre, öğle saatlerinde sağanak yağış sonrası çıkan şiddetli fırtına Oltu ilçesine bağlı İğdeli Mahallesi’nde bulunan 30senelik caminin minaresini yıktı. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken bazı vatandaşların evlerinin çatılarında fırtınaya bağlı olarak zarar meydana geldi.



Öte yandan, sağanak yağış sonrası Kurupınar mevkisin de sel suları Oltu karayoluna gelerek kısa süreli yolu kapatırken bir firmaya ait şantiye sular altında kaldı. Bazı ekili ve dikili alanlar sel sularından dolayı zarar gördü. (İHA)

[old_news_related_template title="Adana’da fırtına çatı uçurdu" desc="Adana’nın Kozan ilçesi Faydalı Mahallesi'nde etkili olan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle mahallede bulunan okulun çatısı uçtu, futbol sahası kenarındaki direkler devrildi. Çıkan fırtınada facianın eşiğinden dönüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/08/iecrop/firtina-iha_16_9_1628446960.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/adanada-firtina-cati-ucurdu-6582675/"]