Kaza, akşam saatlerinde Şırnak-Cizre karayolunda meydana geldi. Askeri personeli taşıyan araç, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada, araçta bulunan 10 asker yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda sağlık görevlileri ve güvenlik güçleri sevk edildi.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Yaralılar, olay yerinde sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Şırnak ve Cizre'deki hastanelere götürüldü.

Acil serviste tedaviye alınan askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. DHA

[old_news_related_template title="Helikopter kazasında şehit olan askerlerin kimlikleri belli olmaya başladı" desc="Bitlis Tatvan kırsalındaki helikopter kazasında 11 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Kazada Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gül, Teknisyen Kıdemli Çavuş Şükrü Karadirek ve 8 askerin şehit olduğu öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/04/iecrop/sehit-dha-5_16_9_1614886241.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/son-dakika-helikopter-kazasinda-sehit-olan-askerlerin-kimlikleri-belli-olmaya-basladi-6295714/"]