Kaza, saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi istikametinden bölgenin tatil merkezi Assos'a gitmekte olan Koray Demirtaş yönetimindeki 34 UH 3343 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla attı.

Kazada sürücü Koray Demirtaş ile otomobildeki oğlu Emir Demirtaş yaralandı. Yaralı baba-oğul, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Ayvacık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. DHA

[old_news_related_template title="Meteoroloji'den birçok ile kritik uyarılar: Yarına dikkat" desc="Meteoroloji, birçok ilde etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak yağışlara karşı vatandaşları uyardı. Meteoroloji'nin açıklamasında 'Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, yıldırım, dolu yağışı, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır' denildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/09/iecrop/yagmur-iha-1_16_9_1625853126.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/meteorolojiden-bircok-ile-kritik-uyarilar-yarina-dikkat-6530789/"]