İlçeye bağlı Mukaddem Mahallesinde oturan 2 çocuk annesi Berrin Dalyanoğlu Keskin, 30 Mart Salı günü yayla evi kiralamak için Mara Mahallesine gitti.

Kendisinden bir daha haber alamayan ailesi, 2 Nisanda jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma, Keskinin bulunması için çalışma başlattı.

Berrin Dalyanoğlu Keskinin cep telefonun, geçen yıl kiraladığı yayla evine yakın bir bölgede sinyal verdiğini tespit eden jandarma, arama çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı.

AFAD ekiplerinin de katıldığı çalışmalarda, yayla evinin yakınındaki bir su kuyusunun ağzındaki taşlarının yerinden söküldüğü belirlendi. İçerisinde az miktarda su olan kuyuda yapılan kontrolde, Berrin Dalyanoğlu Keskinin cansız bedeni bulundu. Keskin'in cesedinin üzerinin taşlarla kapatılmaya çalışıldığı tespit edildi.

CESET VE EVDE BULUNAN İPİN BENZERLİĞİ CİNAYETİ AYDINLATTI

Jandarma Suç Araştırma ve Olay Yeri İnceleme ekiplerince yürütülen çalışmada, Keskin'in en son görüştüğü kişiler saptandı. Keskin'in en son telefon görüşmesini komşusu E.İ. isimli kadınla yaptığı belirlendi.

E.İ.'nin evine giden ekipler, Keskin'in ellerinin bağlı olduğu iple benzerlik gösteren ipin parçasını ele geçirdi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, E.İ ile birlikte eşi A.İ.'yi gözaltına aldı. E.İ., jandarmadaki ifadesinde suçunu itiraf ederek, Keskin'i kocasından kıskandığı için başına taşla vurarak öldürdükten sonra su kuyusuna attığını itiraf etti.

E.İ.'nin ifadelerinden yola çıkan ekipler, cinayete karıştığı belirlenen komşuları A.E.'yi de gözaltına aldı.

Jandarmadaki sorguları tamamlanan E.İ., kocası A.İ. ve  A.E, adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. DHA

[old_news_related_template title="Akılalmaz vahşet: Babaannesini kucaklayıp balkondan attı" desc="Polonya'da bir kişi 78 yaşındaki babaannesini kucaklayıp balkondan attı. Talihsiz babaanne olay yerinde hayatını kaybederken, 25 yaşındaki torun tutuklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/10/iecrop/polonya-iha-arsiv_16_9_1618065668.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/akil-almaz-vahset-babaannesini-kucaklayip-balkondan-atti-6365562/"]

[old_news_related_template title="Barakada vahşet! Genç kadın sevgilisi tarafından öldürüldü" desc="Elazığ’da genç bir kadın, barakada vahşice bıçaklanarak öldürüldü. Genç kadını bıçaklayıp öldüren şüphelinin erkek arkadaşı olduğu, cinayet sonrası arkadaşlarını arayıp “Sevgilimi öldürdüm” demesi üzerine olayın ortaya çıktığı, ancak kendisinin kaçtığı öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/08/iecrop/cinayet-ihaa1_16_9_1617914471.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/barakada-vahset-genc-kadin-sevgilisi-tarafindan-olduruldu-6362142/"]