Olay, öğle saatlerinde 1'inci Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. 200 kişinin çalıştığı bir tekstil fabrikasındaki 55 işçide, öğle vakti yedikleri yemekten bir süre sonra baş ağrısı ve mide bulantısı şikayetleri baş gösterdi.

İhbarla fabrikaya gelen sağlık ekiplerince kentteki hastanelere götürülen 55 işçi, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

"TABURCU EDİLDİLER"

Malatya Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli de konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, şöyle denildi:

* İlimiz 1. Organize sanayi bölgesinde bulunan bir fabrikada çalışan toplam 55 kişi bugün akşam saatlerinde bulantı ve kusma şikâyetleri ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdular.

* Fabrikada görevli personelin yedikleri dönerden zehirlendikleri düşünülmekle beraber gerekli gıda ve su numune örnekleri alınarak analiz edilmek üzere laboratuvara ulaştırılmıştır.

* Başvuran hastaların tamamı acil serviste yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilmişlerdir. Hastaneye yatışı gerektirecek bir hastalık durumu oluşmamıştır. DHA

[old_news_related_template title="Ferhan Şensoy hastaneye kaldırıldı" desc="Usta sanatçı Ferhan Şensoy, geçen ay geçirdiği operasyon sonrası dün yara bölgesinde oluşan bir komplikasyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Şensoy'un sağlık durumuyla ilgili son bilgiyi kızı Derya Şensoy verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/02/iecrop/depophotos_15569790_16_9_1596702802-880x495-1_16_9_1625200996.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/ferhan-sensoyun-saglik-durumu-hakkinda-aciklama/"]