Son günlerde yaşanan orman yangınları nedeniyle TEMA vakfı hem internet sayfasında hem sosyal medya hesaplarında paylaştığı mesajla yeni bir kampanya başlatacağını duyurdu.  Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera kampanyaya destek olacağını duyurdu.

TEMA VAKFI FİDAN KAMPANYASI BAŞLATTI

TEMA Vakfı’nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı;

“Ülkemizde çıkan orman yangınları sebebi ile zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için 30 Temmuz saat 12:00’da kampanyamızı başlatıyoruz.”

MUSLERA: "GOL YEMEDİĞİM HER MAÇ İÇİN 100 FİDAN BAĞIŞLIYORUM"

Kampanyaya bağış yapacağını sosyal medya hesabından açıklayan Muslera, "2. Vatanıma nefes olabilme yolunda bende varım. Tema Vakfı 1905 fidana ek olarak gol yemediğim her maç için 100 fidan daha bağışlıyorum… Top sende @omerbayram19_” dedi.

TEMA VAKFI FİDAN BAĞIŞI NE KADAR?

TEMA Vakfı sitesinin “sıkça sorulan sorular” başlığı altında yer alan cevaba göre;

“Fidan bağış birim bedeli 13 TL'dir ve minimum 3 adet fidan bağışınız karşılığında isterseniz tarafınıza TEMA Vakfı teşekkür sertifikası gönderilmektedir. Fidan sertifikalarınızın gönderimi, bağışçımızın talebine göre; Kargo, Kurye ve E-Sertifika şeklinde iletilmektedir. Kargo gönderimleri için min. 10 TL ücret alınmaktadır. Kurye gönderimleri sadece İstanbul içi gerçekleştirilmekte olup teslimat ilçesine, semtine ve talep edilen sertifika adedine göre kurye ücreti değişiklik göstermektedir.

Hediye edilen kişi ve kurum adına düzenlenen her basılı sertifika için 3 TL, her e-sertifika için 1 TL sertifika ücreti alınmaktadır. Sertifika örneklerimizi www.tema.org.tr sitesi üzerinde Özel Gün Bağışları alanında bulabilirsiniz. Fidan bağış taleplerinizi sitesi üzerinden Online Bağış adımlarını kullanarak veya Vakıf Merkezimizi ziyaret ederek gerçekleştirebilirsiniz.”

[old_news_related_template title="TEMA Vakfı fidan bağış kampanyası: TEMA fidan bağış fiyatı ne kadar?" desc="TEMA Vakfı yangın çıkan ormanların tekrar ağaçlandırılması için bağış kampanyası başlatıyor. Yapılan duyuruya göre bağış kampanyası bugün saat 12:00 itibariyle başlayacak. TEMA bağış kampanyasına vakfın internet sitesi üzerinden 'Bağış Yap' ekranı ile katılım sağlanacak. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/30/iecrop/tema-vakfi-bagis-shu_16_9_1627626150.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/tema-vakfi-fidan-bagis-kampanyasi-tema-fidan-bagis-fiyati-ne-kadar-6564374/"]