Olay, saat 09.00 sıralarında, Melikgazi ilçesi Danışment Gazi Mahallesi Beşikli Sokak'ta meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Bekir Y., evde babası Cuma Y.'den uyuşturucu almak için para istedi.

Bekir Y., olumsuz yanıt aldığı babası ile tartışmaya başladı. Bu sırada Cuma Y., av tüfeğiyle oğluna ateş etti. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Eve giren sağlık ekibi, yaptığı kontrolde, Bekir Y.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Cuma Y. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayı duyarak, evin önüne gelen 2 kızı da sinir krizi geçirirken, komşular teskin etmeye çalıştı. Bekir Y.'nin cansız bedeni ise olay yeri incelemelerinin ardından Kayseri Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

Emniyette sorgulanan Cuma Y.'nin, ilk ifadesinde, tüfeği kendisini korumak için eline aldığını söylediği belirtildi. Cuma Y.'nin eşi Naile Y.'nin ise rahatsızlığı nedeniyle Kayseri Şehir Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. (DHA)

[old_news_related_template title="Kız arkadaşı boğarak öldürdü, çürümesi için bagajda sakladı" desc="Bursa’nın Kestel ilçesinde park halindeki araçta çürümüş cesedi bulunan 32 yaşındaki Sinan Sönmez'i boğarak öldürdüğü öne sürülen Rus uyruklu arkadaşı Neriman Sarvarov ile ona yardımcı olduğu öne sürülen 4 kişi gözaltına alındı. Zanlılar sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/04/iecrop/1-6_16_9_1620113804.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kiz-arkadasi-bogarak-oldurdu-curumesi-icin-bagajda-sakladi-6412364/"]