Olay, dün gece saatlerinde kent merkezindeki Sarraflar Caddesi'nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan Yılmaz Kırdemir ile İ.İ. cadde üzerinde karşılaşınca tartışmaya başladı. İ.İ. çıkan kavgada Kırdemir'i göğsünden bıçaklayarak kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yılmaz Kırdemir'e ilk müdahaleyi yaparak Yozgat Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Göğsünden ağır yaralanan Yılmaz Kırdemir, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili araştırma başlatan polis, İ.İ.'nin kaçmasına yardımcı olan İ.Ö. ile Ankara'ya gittiği belirledi. İ.İ. ve İ.Ö., Ankara'da saklandıkları adreste yakalanarak gözaltına alındı. Yozgat'a getirilen 2 kişi, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI

İ.Ö., savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken İ.İ., çıkarıldığı mahkemece 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. DHA

[old_news_related_template title="Denizli'de FETÖ ve DHKP-C operasyonu: 6 gözaltı" desc="Denizli’de iki FETÖ üyesi saklandıkları hücre evinde yakalandı. Polis son bir haftada yürüttüğü operasyonlarda 5 FETÖ üyesi ile bir DHKP-C üyesi yakaladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/11/iecrop/feto-dha-1_16_9_1633972963.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/denizlide-feto-ve-dhkp-c-operasyonu-6-gozalti-6700775/"]